Nyt Tag

Nyt tag

Phønix Tag hjælper med at finde den rette løsning til dit nye tag. Vi har fagfolk der rykker ud i hele landet. De er alle eksperter i tagdækning med tagpap og grønne tage til både privat og erhverv.

Når man går med overvejelser om et nyt tag, er der en række forskellige parametre at tage stilling til:
 
Arkitektur
Økonomi
Bæredygtighed
Holdbarhed
Vedligehold
 
Vores erfarne rådgivere og tagdækkere guider, så det sikres, at du får den rigtige løsning til dit projekt. 
 

Erhverv


Vi ved, at vores produkter på mange planer kan gøre en forskel for et større byggeri. 
Tagpap kan monteres, så udtrykket harmonerer med og understøtter bygningens arkitektur. Uanset om det er større lagerhaller, boligbyggeri eller firmadomiciler. Vores tagpap bidrager desuden positivt til DGNB-certificering.

Vælges en løsning med et delvist eller komplet grønt tag, opnås et helt andet udtryk, samtidig med at man får et miljørigtigt tag. Et grønt tag kan fx reducere nedløbet fra tagflader med op til 50% og medfører dermed mindre belastning af afløbssystemerne. 

Kombinationen af kvalitetsprodukter, rådgivning og godt håndværk gør desuden vores løsninger økonomisk attraktive.

Se forskelige typer montage med tagpap her:
https://www.phonixtag.dk/produkter

Du kan læse mere om grønne tage her:
https://www.phonixtag.dk/tagdaekning/gronne-tage
 

Nyt tag erhverv
Nyt tag erhverv
Villa med nyt tag
villa med nyt tag

Privat


Et tagpap- eller et grønt tag kan forvandle dit hus visuelt og kan dermed potentielt forhøje værdien med mere end hvad taget har kostet.

Når du vælger et tagpaptag fra Phønix Tag, er du sikker på at få en stærk og holdbar løsning. Vores tagdækkere har mange års erfaring og derfor tilbyder vi selvfølgelig 15 års tæthedsgaranti på SBS tagpap fra Phønix Tag Materialer A/S. Vi har desuden 50 års dokumenteret levetid på vores tagpap.

Uanset om du har et ønske om et nyt tag til dit sommerhus, parcelhus eller et nyt arkitekttegnet hus, tilbyder vi råd, vejledning og tilbudsgivning – helt uforpligtende.
 

Alt under ét tag


Som Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre, og med mere end 250 professionelle fagfolk på holdet, er vi din garanti for tagløsninger, der lever op til alle dine krav og forventninger – både i forhold til levetid, energiforbrug og bæredygtighed.

Vi brænder for at gøre det nemt for dig. Gennem hele processen. Når du vælger Phønix Tag, har du fx kun brug for én fagmand til hele dit tag. Vi rådgiver, leverer, monterer, isolerer – og sørger for at hente relevante fagfolk ind, hvor det er nødvendigt.

Kontakt din lokale Phønix Tag afdeling og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt tag.