Om Phønix Tag Esbjerg A/S, afd. Vejen

Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejen er en underafdeling til Phønix Tag Esbjerg A/S. Vi udfører tagdækning af tagpaptag i Vejen og omegn, og vi tilbyder dig en række forskellige tagløsninger, herunder også montering af solceller. Vores salgsmontører udfører tagdækninger til både privatkunder, offentlige institutioner og virksomheder.

 

Hos Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejen lægger vi stor vægt på at følge vores projekter tæt fra ide til aflevering. Det indebærer, at vi tilbyder kyndig rådgivning til private såvel som professionelle. Vores kunder er derfor garanteret, at vi hjælper dem med at finde den mest fordelagtige løsning til deres tagarbejde. Eftersom vi står inde for vores tagdækningsarbejde, giver vi naturligvis garanti på det.

Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejen tilbyder:
•    Nye tagdækninger
•    Renoveringer
•    Reparationer
•    Vedligeholdelsesaftaler
 

Tagdækning, renovering og vedligehold i Vejen med fokus på kvalitet

Vi stiller høje krav til kvalitet, holdbarhed og økonomi på vores tagprojekter. Som kunde hos Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejen kan du derfor være sikker på, at du får en løsning, der lever op til dine forventninger. Dette indebærer, at vi som en selvfølgelighed følger standarder og leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde. Det drejer sig eksempelvis om anvisningerne fra Phønix Tag Materialer (PTM), som har afsæt i anvisningerne fra det tidligere Tagpapbranchens oplysningsråd (TOR). Desuden er Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejen tilknyttet Phønix Tag Materialers produktgarantiordning, hvilket betyder, at vi tilbyder vores kunder 15 års tæthedsgaranti på SBS-produkter. 

Solceller med Phønix Tag Vejen

Efterspørgslen på energirigtige løsninger i byggebranchen er stigende, og derfor samarbejder Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejen med Phønix Tag Energi A/S om energirigtige løsninger i forbindelse med tagdækningsarbejdet. Derfor projekterer, leverer og monterer vi komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til både private og erhverv. Udover at medvirke til et reduceret CO2-udslip, har de energirigtige solcelleanlæg også en økonomisk gevinst for vores kunder i form af lavere elregninger. 
Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejens tilbud om montering af solceller er derfor både et miljøbevidst valg og en økonomisk god investering, hvorfor der er mange fordele ved montering af solceller. Foruden solceller arbejder Phønix Tag Esbjerg A/S, Afd. Vejen også med miljørigtige grønne tage, der bidrager til et bedre miljø.