Om Phønix Tag

Kvalitet på toppen

I mere end 100 år har Phønix Tag tilpasset de danske tage til tiden. Og til fremtiden.

Som Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre står vi i dag på tre ben, der hver for sig og tilsammen skaber værdi for både private kunder og erhverv. Vi tilbyder således tagløsninger med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser. Altid med afsæt i en solid ballast af faglig ekspertise og praktisk erfaring.

Gennem årene har vores tagcentre etableret stærke netværk i deres lokalområder. Du kan derfor samle hele din tagløsning hos én fagmand, ligesom vi tilbyder komplette løsninger for tagpaptag, hvor dit lokale tagcenter favner hele processen fra vejledning og beregning til levering, montering og kvalitetssikring af fx ståltrapezplader, isolering, tagdækning, ovenlys og brandventilation.

Vores professionalisme og passion understreges af, at de omkring 300 tagdækkere hos Phønix Tag alle er fagfolk med kæmpestort F. Og med hele hjertet. Som kunde er du derfor sikker på at få en vejledning og et færdigt resultat, der tager afsæt i dine individuelle ønsker og behov; uanset om du skal bygge nyt eller renovere et ældre tag - og uanset om dit projekt er lille, stort eller meget stort.

Garanti og service på toppen

Som et udtryk for den høje kvalitet, der kendetegner vores løsninger, yder Phønix Tag Materialer 15 års Produktgaranti på vores SBS-membraner. Dertil kan du opnå yderligere tryghed ved at tilkøbe en 15 års Tæthedsgaranti, som omfatter arbejdsudførelsen og tagdækningen.

Vil du sikre dit tag ekstra lang levetid med et minimum af besvær, tilbyder alle vores tagcentre en fordelagtig service- og vedligeholdelsesaftale. Aftalen indeholder 1-2 forebyggende eftersyn om året, hvor vi kontrollerer tagets vitale dele og fjerner nedfaldne blade og andet, der kan tilstoppe afløbene. Som en del af service- og vedligeholdelsesaftalen kan du desuden få udarbejdet en taganalyse med handlingsplan og budget, hvis taget fx skal renoveres. Og skal du sælge, indeholder aftalen tillige et grundigt eftersyn med tilhørende tilstandsrapport.

Bæredygtighed på toppen

Tagpapprodukterne fra Phønix Tag Materialer er optaget i Byggevaredatabasen for produkter, der kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Desuden kan bitumen-produkter fra Phønix Tag Materialer indgå i DGNB-byggerier. De fleste af tagpapprodukterne har således den nødvendige miljøvaredeklaration (EPD), ligesom Phønix Tag Materialer har fået lavet dokumentation af, hvordan deres produkter bidrager til en DGNB-certificering. Du kan læse mere om DGNB certificeret byggeri og tagpap her.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale afdeling for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på tagdækning.

Byggeriets Ankenævn:
Jf. den nye forbrugerklagelov skal vi gøre opmærksom på, at skulle der opstå en problemstilling, som vi ikke sammen kan løse, og som du ønsker at klage over. Så kan du kontakte:
Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K,
info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk
 

 

Vi tilbyder følgende løsninger inden for nybyggeri og tagrenovering:

Nybyggeri

  • Tagdækning med eller uden listetækning
  • Ovenlys
  • Brandventilation
  • Grønne tage og tagterrasser
  • Parkeringsdæk og broer
  • Service- og vedligeholdelsesaftaler
  • Solceller til erhverv

Tagrenovering

  • Eksisterende tagpaptage
  • Fibercementtage
  • Efterisolering

Få mere information omkring de typer af tagdækning vi tilbyder

Vi forsøger altid at gøre processen for vores kunder så smidig som muligt, og du vælger Phønix Tag har du kun brug for én fagmand til  hele dit tag.

Glatdækning - nybyggeri
Listedækning Dyvig Badehotel