Job hos Phønix Tag

Vores faglighed, kundens tryghed

Phønix Tag er Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre med mere end 300 professionelle fagfolk på holdet.

I mere end 100 år har Phønix Tag tilpasset de danske tage til tiden. Og til fremtiden.

Vi skaber tagpapløsninger og totalløsninger med fx ståltrapezplader, isolering og brandventilation og ikke mindst grønne tage og solceller. Vi leverer vejledning og resultater der matcher kundens individuelle behov – uanset om det er til privat, erhverv eller en offentlig kunde.

Vi udvikler løbende vores medarbejderes kompetencer, således at Phønix Tag forbliver den optimale samarbejdspartner for vores kunder.
 

Vil du vide mere om hvordan er et at arbejde som fx tagdækker, tagdækkerlærling eller salgsmontør hos Phønix Tag - så 
klik her  - hvor du bl.a. kan se videoer med af 3 af vores medarbejdere, som fortæller om deres arbejde hos Phønix Tag.

Tagdækkerarbejde
Phønix Tag medarbejdere
Phønix Tag medarbejdere

Vil du med på holdet?


Hos Phønix Tag er vi glade og stolte over at beskæftige trofaste og dygtige medarbejdere, hvoraf flere har været hos os i mange år.

Vores mission er, at vi også i fremtiden skal være førende inden for tagdækning. Vi vil skabe tagløsninger med værdi for kunden ved at levere tagdækning af høj kvalitet tilpasset den enkelte kunde.
Derfor har vi også et konstant fokus på udvikling af vores forretning og vores medarbejdere uanset om du er tagdækker eller funktionær. Vi ved at udvikling kræver initiativ, vilje, gode idéer og samarbejde – og tror på, at den rette sammensætning af medarbejdere er afgørende for succes.

Skulle en af de åbne stillinger ikke matche din profil er du alligevel velkommen til at kontakte dit lokale tagcenter og høre om mulighederne (se kontaktsiden)
 

Tror på en grøn fremtid


Som markedets eneste tagleverandør tilbyder Phønix Tag både rådgivning, produkter og montering inden for alle de områder, der lige nu står højest på agendaen, når det handler om bygningens femte facade: Taget.

klima


1. Klimatilpasning
Vores grønne tage reducerer vandafløb og beskytter taget mod solens UV-stråler. I en kombination med solcelleanlæg opnås desuden både klima- og energimæssige gevinster. 

2. Vedvarende energi
Solceller på taget er en effektiv vej til at producere vedvarende energi. Virksomheders CO2-aftryk reduceres og samtidig spares op til 20% på el-regningen.

3. Energi besparelse
Med ekstra isolering reduceres energiforbruget til opvarmning af bygningen. Det mindsker desuden risikoen for skimmel og svamp – og forlænger tagets og resten af bygningens levetid.