Din tagdækker i Silkeborg og omegn

Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg er en underafdeling til Phønix Tag Århus A/S, som til daglig ledes af Torben Kloborg.
Som en del af i alt 10 selvstændige tagcentre har Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg fordelen af at være en del af en større virksomhed, og samtidig har vi rod i det lokalområde, vi arbejder i. Er du på udkig efter en tagdækker, der kan varetage tagdækningen eller renovering af dit tag, får du derfor en lokal virksomhed, der tilbyder effektivitet og service i øjenhøjde.

 

Vi udfører tagpapløsninger til nye bygninger, renoverer eksisterende tage, og foretager både små og store reparationer. Skal du have nyt tag, tilbyder vi faglig rådgivning og vejledning, og vi følger alle projekter tæt fra ide til aflevering. Desuden giver vi naturligvis garanti på vores arbejde.

Hos Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg tilbyder vi:

NYBYGGERI

  • Tagdækning med eller uden listedækning
  • Solceller til privat og professionelle
  • Ståltage
  • Ovenlys
  • Brandventilation
  • Grønne tage og tagterrasser
  • Service- og vedligeholdelsesaftaler

TAGRENOVERING

  • Eksisterende tagpaptage
  • Fibercementtage
  • Efterisolering

Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg har et ønske om, også i fremtiden at være førende inden for rådgivning og projektering af energirigtige løsninger til private, erhvervslivet og det offentlige. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle vores forretning med fokus på en grøn profil. Den stigende efterspørgsel på energirigtige løsninger gør, at vi har fokus på overholdelse af energirammer og CO2-reduktion.

Solceller i Silkeborg området

Vi samarbejder med Phønix Tag Energi A/S, som projekterer, leverer og monterer komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til både private og erhverv. Udover at fungere med stor omtanke for miljøet, er solceller en økonomisk god investering i forhold til forbrug af elektricitet. Vi tilbyder også vores kunder installering af solceller på grønne tage, hvilket giver en endnu grønnere profil, eftersom grønne tage både nedbringer CO2-udledningen og kan reducere nedløbet fra tagflader med op til 50%. Det giver en mindre belastning på de omkringliggende afløbssystemer. Uanset om det drejer sig om installation af solcelleanlæg, grøn tagdækning eller andre former for energirigtig tagdækning, arbejder vi hos Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg med holdbare løsninger.

Tagdækning med fokus på faglighed

Hos Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg er alle vores tagdækkere enten faguddannede eller oplært hos os. Vores kunder er derfor sikre på at arbejde med professionelle håndværkere, der besidder de nødvendige kompetencer for at sikre et solidt resultat. I en branche, hvor den teknologiske udvikling går særdeles hurtigt, sørger vores medarbejdere for, at de løbende udvikler deres kompetencer. Således forbliver Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg en seriøs samarbejdspartner for vores kunder.

Vi arbejder med en bred vifte af kunder, da vi fungerer som samarbejdspartner for både erhvervsvirksomheder, kommuner, institutioner, boligselskaber og private. Mange håndværksvirksomheder benytter os desuden som faste tagdækkere, da arbejdet med tagpap i dag i høj grad er specialiseret. Af denne grund har vores salgsmontører et tæt og dagligt samarbejde med vores kunder i og omkring Silkeborg.

Foruden tagdækning og tagrenovering tilbyder Phønix Tag Århus A/S, Afdeling Silkeborg eftersyn og rengøring af dit tag med jævne mellemrum. En sådan serviceaftale giver os mulighed for at finde eventuelle skader og udbedre dem, inden de vokser sig store.

Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med dit tag, så kontakt os gerne allerede i dag.

SPONSORATER

Som en del af Phønix Tag Århus A/S støtter Afdeling Silkeborg forskellige initiativer. Det gælder eksempelvis Kræftens Bekæmpelses Dream Team, som forsker i kræftbehandling med det mål, at alle mennesker i fremtiden kan blive helbredt for kræft. Vi har desuden bidraget med et alternativt sponsorat til håndboldklubben Århus Håndbold, som består af en slagsang med tilhørende video, der hedder Vores Hold.