Din tagdækker i Esbjerg-området

Står du og skal have nyt tag, tilbyder Phønix Tag Esbjerg A/S en række forskellige tagløsninger, og vores salgsmontørkorps udfører tagdækning af tagpaptag i og omkring Esbjerg til både privatkunder, offentlige institutioner og virksomheder. Virksomheden beskæftiger omkring 75 dygtige medarbejdere, og heraf befinder de 25 sig i Esbjerg.

  Det sikre valg til både nyt tag, renovering og vedligehold

  Hos Phønix Tag Esbjerg A/S tilbyder vi kyndig rådgivning til private såvel som professionelle, og vores kunder er derfor sikre på, at vi hjælper dem med at finde den mest fordelagtige løsning på deres tagarbejde. Vi følger projekterne tæt fra ide til aflevering, og desuden giver vi naturligvis garanti på vores arbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit tag.

  Phønix Tag Esbjerg A/S tilbyder:

  • Nye tagdækninger
  • Renoveringer
  • Reparationer
  • Vedligeholdelsesaftaler

   

  Tagdækning med fokus på kvalitet

  Som kunde hos Phønix Tag Esbjerg A/S får du en løsning til dit tag, som opfylder dine krav til kvalitet, holdbarhed og god økonomi. For os indebærer det, at vi som en naturlighed følger standarder og leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde. Det gælder for eksempel anvisninger fra Phønix Tag Materialer, der tager afsæt i anvisningerne fra det tidligere Tagpapbranchens oplysningsråd (TOR). Se PTM-anvisningerne her. Phønix Tag Esbjerg A/S er desuden tilknyttet Phønix Tag Materialers produktgarantiordning, og vi kan derfor tilbyde vores kunder en 15 års tæthedsgaranti på SBS-produkter.

  Tagdækning med kvalitet
  Grønt tag med solceller

  Solceller og grønne tage: en grøn profil

  Phønix Tag Esbjerg A/S samarbejder med Phønix Tag Energi A/S om et fælles ønske om en grøn profil. Efterspørgslen på energirigtige løsninger i byggebranchen er stigende, og det vil Phønix Tag Esbjerg A/S naturligvis gerne imødekomme. For at medvirke til at reducere CO2-udslip, projekterer, leverer og monterer vi derfor komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til både private og erhverv. Udover at være et miljøbevidst valg, er solceller også en økonomisk god investering, og der er derfor mange fordele at hente. Foruden solceller arbejder Phønix Tag Esbjerg A/S også med miljørigtige grønne tage, som både gør bygninger smukkere og bidrager til et bedre miljø.

  Lambæk Varmeværk

  Dygtige og trofaste medarbejdere hos Phønix Tag Esbjerg

  Dygtige og trofaste medarbejdere er uundværlige for Phønix Tag Esbjerg A/S, og derfor er vi stolte af at have fire jubilarer i 2017, som tilsammen har 130 års erfaring hos Phønix Tag Esbjerg A/S. Enterpriseleder, Carsten Ugelvig har 25 års jubilæum, og siden 2003 har han, sammen med Palle Kjær, ejet 60 procent af virksomheden og desuden været direktør. Foruden Carsten har Lars Kristiansen også 25 års jubilæum hos Phønix Tag Esbjerg A/S. Lars begyndte som tagdækker, og har de seneste ca. 15 år været salgsmontør med tæt og daglig kontakt til såvel private kunder som mindre håndværkere. Ydermere har både Jens Thue Jensen og Henry Lund 40 års jubilæum i Phønix Tag Esbjerg A/S. Jens har blandt andet været fællestillidsmand for hele Phønix Tag-gruppen, og i dag arbejder han som salgsmontør. Henry har alle 40 år været tagdækker, og han har bevaret sin gejst og arbejdsglæde trods fysiske udfordringer undervejs. Hos Phønix Tag Esbjerg A/S er vi glade for at have så dygtige og trofaste medarbejdere ansat, og vi anser dem alle for at være meget værdifulde.

  Vores gode og uformelle arbejdsmiljø giver plads til, at medarbejdere får et stort ansvar for at træffe deres egne beslutninger. En høj grad af medbestemmelse øger tilfredsheden hos medarbejdere, og da kommandovejen samtidig er kort, er der aldrig langt fra tanke til handling. For Phønix Tag Esbjerg er det grundlæggende vigtigt med trofaste medarbejdere, som vi heldigvis har mange af. Samtidig anerkender Phønix Tag Esbjerg A/S vigtigheden af at uddanne nye dygtige tagdækkere, og vi er derfor glade for at have nogle gode lærlinge.

  Jubilarer hos Phønix Tag Esbjerg

  SPONSORATER

  Hos Phønix Tag Esbjerg A/S banker vores hjerte for lokalsporten, og vi er derfor stolte sponsorer af håndboldklubberne Ribe Esbjerg HH A/S og Ribe Håndbold. Ribe Esbjerg HH A/S, som er en overbygning mellem Ribe Håndboldklub og Sædding Guldager Idrætsforening havde sin første sæson i 2008/2009, og er derfor nu en veletableret sportsklub. Vi anerkender vigtigheden af at støtte op om det lokalsamfund, vi befinder os i, og vi ser håndboldsporten som et vigtigt samlingspunkt for mange.

   


  Ribe Esbjerg HHRibe Håndboldklub

  Persondatapolitik

  Persondatapolitik Phønix Tag Esbjerg A/S