Din lokale tagdækker i København

Phønix Tag København er et af Sjællands største firmaer indenfor tagdækning, med mere end 100 års erfaring.

Vi udfører alle typer tagdækning i København og omegn, inkl. membranarbejde samt grønne tage og solceller indenfor nybyggeri, tagrenovering og vedligeholdelse, både for private og professionelle kunder. Intet er for stort eller småt. Vi tilbyder desuden alt i tagpaptag fra legehuse til industriejendomme.

15 års Tæthedsgaranti på SBS produkter
Totalløsninger inkl. solceller og grønt tag
Arbejder efter PTM anvisninger
Kvalitetsbevidste og servicemindede

Nyt tag i København?

Overvejer du et nyt tag, er Phønix Tag København derfor et oplagt valg.

Hos Phønix Tag København anvender vi primært egne tagdækkere, og hos os har du kun én professionel faggruppe på taget. Det sikrer et fagligt korrekt håndværk i høj kvalitet, som vi står inde for. Vi kender til vigtigheden af at uddanne dygtige medarbejdere, og derfor tager vi løbende lærlinge ind. Vores lærlinge er en uundværlig del af forretningen.

For os er det helt naturligt at have en tæt dialog og sparre med kunden i projekteringsfasen. På den måde kan vi hjælpe vores kunder med at nå frem til de rigtige løsninger, og som kunde hos Phønix Tag København, er du og dit tag i trygge hænder.

 

Tagrenovering - høje kvalitetskrav

En renovering af dit eksisterende tag giver ikke alene dit hus et forbedret udseende. Det bidrager også til husets generelle sundhed, hvilket dermed øger værdien af huset. Det stiller store krav til kvalitetsniveauet på tagdækninger og tagrenoveringer, og derfor giver vi hos Phønix Tag København A/S naturligvis garanti på vores arbejde. Desuden er kvalitetssikring og dokumentation grundlæggende principper, som vi konstant arbejder med.

For Phønix Tag København er det en selvfølgelighed at følge standarder og leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde. Det gælder eksempelvis anvisninger fra Phønix Tag Materialer (PTM), som tager afsæt i anvisninger fra det tidligere Tagpapbranchens Oplysningsråd (TOR). Som kunde hos os får du desuden den tryghed, der ligger i Phønix Tag København A/S’s tilknytning til Phønix Tag Materialer, som betyder, at vi kan tilbyde 15 års tæthedsgaranti på SBS-tagpap.

Renovering Globe One
Tagrenovering villa

Pas godt på dit nye tag med en serviceaftale

Dit tag skal holde i mange år, og derfor er vedligehold vigtigt at prioritere. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og du har derfor mulighed for at tegne en serviceaftale med os. Aftalen indebærer, at du hvert år får dit tag efterset af en fagmand, som kan finde og udbedre eventuelle skader, inden de vokser sig store og dyre. Uanset om vi har udført det eksisterende tagarbejde eller ej, kan du tegne en serviceaftale med os. Indledningsvist kommer vi og kigger på dit tag, hvorefter vi drøfter løsningsmuligheder og sender et uforpligtende tilbud på den aftalte opgave. Efterfølgende går vi i gang med opgaven, hvilket normalt er indenfor tre uger.

Vores serviceaftale består af tre trin:

 1. Faste forebyggende eftersyn inkl. rengøring (1-2 gange om året)
 2. Taganalyse med handlingsplan og budget
 3. Eftersyn med tilstandsrapport
Service og vedligeholdelsesaftale

   

  Solceller og grønt tag på Valby Maskinfabrik

  Et tæt samarbejde omkring solceller og grønne tage

  Vi samarbejder tæt med Phønix Tag Energi A/S omkring solceller, hvilket indebærer en unik fastgørelsesløsning, så tagmembranen ikke gennembrydes. Vi går aldrig på kompromis med det udførte arbejde, eftersom taget er bygningens vigtigste klimaskærm. Solceller er en økonomisk god investering i forhold til forbrug af elektricitet. Ved at få installeret solceller på dit tag, vælger du desuden en energiløsning med stor omtanke for miljøet. Foruden solceller projekterer og monterer vi grønne tage på dit tagpap. Dette gøres ligeledes uden gennembrydning af membranen. Hos Phønix Tag København arbejder vi med holdbare løsninger, uanset om det gælder solceller, grønne tage, eller vores primære tagpaparbejde.

  Få hjælp og vejledning til dit nye tag

  Vælger du Phønix Tag København til at projektere og montere dit nye tag eller renovere dit gamle, er du sikret et fagligt korrekt håndværk i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi står klar til at vejlede dig om mulighederne for den bedste løsning til dit tag, og du er altid velkommen til at kontakte os.

  Ring på telefon 43 66 21 00 eller send en mail på kobenhavn@phonixtag.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et nyt tag. Du kan se mere på vores Facebook-side, eller her på siden, hvor du også kan læse mere om de opgaver, vi kan klare for dig.

  Persondatapolitik

  Persondatapolitik Phønix Tag København Nordsjælland_2.pdf