Din tagdækker i Nordjylland og Aalborg-området

Skal vi hjælpe dig med tagrenovering eller nyt tag?

Phønix Tag Nordjylland A/S udfører tagpapløsninger til nye bygninger, renoverer eksisterende tage, og foretager små og store reparationer. Vi er en selvstændig virksomhed med rod i det lokalområde, vi arbejder i. Det giver os et værdifuldt kendskab til vores kunder og deres behov. Samtidig er Phønix Tag Nordjylland A/S en del af i alt 10 selvstændige tagcentre, hvilket giver os fordelen af at have en stor virksomhed i ryggen.

 
Alle typer af tagdækning
Høj medarbejderanciennitet
15 års tæthedsgaranti på SBS produkter
Arbejder efter PTM anvisninger

Vi følger dit tagprojekt til fra idé til aflevering

Hos Phønix Tag Nordjylland A/S tilbyder vi råd og vejledning ved valg af den rette tagløsning til dit hus. Vi følger byggeprocessen tæt fra ide til aflevering, og vi deltager gerne i små som store projekter. Vores opgaver spænder vidt, lige fra store tage på mange tusind kvadratmeter til mindre villa- og garagetage. Står du og mangler en tagdækker i Nordjylland, er Phønix Tag Nordjylland A/S derfor et godt bud på en kvalificeret løsning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit tag.

 

For tiden arbejder vi hos Phønix Tag Nordjylland A/S på vores største tagdækningsprojekt i Aalborg til dato. Det drejer sig om Sofiendals Enge i Hasseris, der bliver en ny moderne bydel med forskellige boligtyper. Projektet forventes færdigt i 2020, og den nye bydel vil til den tid bestå af rækkehuse og lejlighedsblokke, der omkranser store landskabsrum.

Ydermere er Phønix Tag Nordjylland A/S en del af et større byggeprojekt på Godsbanen i Aalborg, hvor der opføres et hotel, der bliver en del af hotelkæden Zleep Hotel, samt både ejer- og ungdomsboliger. Byggeprojektet kommer til at bestå af i alt ni nybyggede bygninger, og det udføres i tre etaper. Vi forventer, at byggeriet står klar i 2019.

Rambøll domicil Esbjerg
Sommerhus med listedækning

Kvalitetssikring af dit tag

Uanset om du er privat husejer eller entreprenør med ansvar for et større byggeprojekt, kan vi med vores mere end 100-års erfaring rådgive dig igennem hele processen. Vælger du Phønix Tag Nordjylland A/S, har du kun brug for én fagmand til hele dit tag. Vi rådgiver, leverer og isolerer dit tag, og henter selv relevante fagfolk ind, når det bliver nødvendigt.

For os er det en naturlighed at følge standarder og leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde, for at sikre den højst mulige kvalitet. Det drejer sig eksempelvis om anvisninger fra Phønix Tag Materialer, som tager afsæt i anvisningerne fra det tidligere Tagpapbranchens Oplysningsråd (TOR). Du kan læse mere om PTM-anvisningerne her.

Desuden indgår brugen af AutoCAD og Det Digitale Byggeri som en del af vores hverdag. AutoCAD er et computerprogram til 2- og 3-dimensionel tegning og modellering, mens Det Digitale Byggeri består af 10 bygherrekrav, som blandt andet indebærer anvendelse af en række digitale redskaber og metoder. Ved hjælp af disse værktøjer sikrer vi os det bedst mulige resultat på vores tagprojekter. Phønix Tag Nordjylland A/S er desuden tilknyttet Phønix Tag Materialers garantiordning. Det betyder, at vi kan tilbyde 15 års tæthedsgaranti på SBS-produkter.

Fotodokumentation til kvalitetssikring
Skagen Odde Naturcenter
Listedækning detaljer
Tagdækkere Phønix Tag Nordjylland

Høj anciennitet og ordholdenhed

Hos Phønix Tag Nordjylland er det gode håndværk i centrum, og i den forbindelse drager vi fordel af vores erfarne medarbejdere. Vores team af funktionærer og tagdækkere har nemlig en meget høj anciennitet, som bidrager til, at vi altid leverer et veludført stykke arbejde med fokus på holdbarhed og kvalitet. Vi holder vores aftaler, og vi anser vores ordholdenhed for at være en af vores stærkeste kompetencer. Desuden kender vi til vigtigheden af at uddanne fremtidens tagdækkere, og derfor har vi på nuværende tidspunkt fire lærlinge i lære hos os.

Kontakt os gerne i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hos Phønix Tag Nordjylland A/S kan hjælpe dig med din tagdækning, tagrenovering, tagreparation, eller vedligehold af dit tagpaptag.

Sponsorater

Hos Phønix Tag Nordjylland A/S støtter vi kampagnen Knæk Cancer, hvor TV2 og Kræftens Bekæmpelse ved hjælp af indsamling og oplysning arbejder på at nedbringe antallet af kræfttilfælde i Danmark. Ved kampagnen i 2017 valgte vi i Phønix Tag Nordjylland A/S at støtte kampagnen med 10.000 kroner. Desuden udarbejdede vi vores egen version af Knæk Cancer-blomsten, som passende for vores ånd er udført i tre forskellige farver tagpap – se blomsten her

For os er den nære kontakt med lokalsamfundet vigtig, hvorfor vi eksempelvis har haft besøg af 26 elever fra Dronninglund Gymnasium. Under deres besøg blev eleverne klogere på blandt andet tagdækning, Phønix Tag Nordjylland A/S’s historie, virksomhedsstrategi, kundepotentialer, konkurrenter, lovgivning, samfundsøkonomi, teknologi, og markedsføring. Det var en lærerig dag for både os og gymnasieeleverne, som stillede mange relevante spørgsmål undervejs på deres rundvisning i virksomheden.

Vi engagerer os desuden i lokalsporten, hvilket betyder at vi blandt andet sponsorerer AAB Fodbold og Aalborg Håndbold, der begge har hjemmebane i Aalborg. Fælles for de lokale sportsklubber vi sponsorerer er, at de gør et stort stykke arbejde for lokalsporten, som kommer til udtryk i velfungerende klubber med et stærkt sammenhold og gode sportslige præstationer.

Persondatapolitik

Persondatapolitik Phønix Tag Nordjylland A/S