Din tagdækker i hele Sønderjylland

Phønix Tag Sønderjylland A/S udfører tagpapløsninger til nye bygninger, renoverer eksisterende tage, og foretager både store og små reparationer. Vores opgavetyper spænder bredt, lige fra store tage på mange tusind kvadratmeter til mindre villa- og garagetage. Vores salgsmontørkorps henvender sig derfor ligeså vel til private kunder som til virksomheder.

 
Én fagmand til hele taget
Kvalitetsbevidste og servicemindede
Totalløsninger inkl. solceller og grønt tag
Højt fagligt niveau

 

 

Skal du have nyt tag eller renoveret det gamle?

Er du bosiddende i Sønderjylland, og skal du have nyt tag eller have renoveret det gamle, kan du med fordel søge hjælp hos Phønix Tag Sønderjylland A/S. Vi tilbyder råd og vejledning til dit tagprojekt, ligesom vi er leveringsdygtige i totalløsninger på tagentrepriser. Vi følger projekterne tæt fra ide til aflevering, og vi giver naturligvis garanti for, at vores arbejde er veludført. Som kunde hos Phønix Tag Sønderjylland A/S bliver du tilbudt kyndig vejledning og professionel udførelse, og du er derfor sikret et slutresultat i høj kvalitet.
Kontakt os og hør om mulighederne for dit tag.

Dyvig Badehotel
Plankedækning
Tagdækning og grønt tag på VUC

Høje kvalitetskrav til dit nye tag

Det er en naturlighed for os at følge standarder og leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde, fordi vi ønsker at sikre en ensartet og høj udførelseskvalitet. Disse standarder og leverandøranvisninger dækker blandt andet over anvisninger fra Phønix Tag Materialer, som tager afsæt i det tidligere Tagpapbranchens Oplysningsråd (TOR). Du kan læse mere om Phønix Tag Materialers PTM-anvisninger her. Phønix Tag Sønderjylland A/S er desuden tilknyttet Phønix Tag Materialers garantiordning, som indebærer, at vi kan tilbyde vores kunder en 15 års Tæthedsgaranti på alle SBS-produkter.

Dygtige medarbejdere og loyale kunder

Hos Phønix Tag Sønderjylland A/S lægger vi stor vægt på at have dygtige og trofaste medarbejdere. Vi er glade og stolte over at kunne beskæftige fire funktionærer samt ca. 30 tagdækkere, hvoraf flere har været hos os i mange år. Derudover kender vi til vigtigheden af at uddanne nye, dygtige folk til tagdækningsbranchen, og vi har derfor normalt to lærlinge ad gangen. Alle vores tagdækkere er enten faguddannede eller oplært hos os, og vores kunder er derfor sikre på at kunne arbejde med professionelle håndværkere, som besidder de nødvendige kompetencer, der skal til for at levere et professionelt resultat.

I byggebranchen går den teknologiske udvikling aldeles hurtigt, og vores medarbejdere udvikler derfor løbende deres kompetencer, således at Phønix Tag Sønderjylland A/S forbliver en seriøs samarbejdspartner for vores kunder. Et trofast hold medarbejdere og en høj kvalitet på vores arbejde har sikret os mange loyale kunder, som vi sætter stor pris på.

Medarbejder Phønix Tag Sønderjylland

Vedligeholdelse af dit tag

Phønix Tag Sønderjylland A/S tilbyder at tilse og vedligeholde dit tag med jævne mellemrum. En god vedligeholdelse af dit tag sikrer tagdækningen en længere levetid, da det giver mulighed for at opdage og udbedre eventuelle skader tidligt, inden de vokser sig store og bliver forbundet med større omkostninger. Ved hjælp af en serviceaftale med os om vedligeholdelse af dit tag, tilser vi ikke blot taget for skader, vi rengører det også. Således undgår du selv at skulle op på taget for at fjerne nedfaldne blade og andet skidt.

Du er meget velkommen til at kontakte Phønix Tag Sønderjylland A/S, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan løse netop dine tagdækningsopgaver.

Service og vedligeholdelsesaftaler

SPONSORATER

Phønix Tag Sønderjylland A/S brænder for lokalsporten, og derfor er vi stolte sponsorer af Sønderjysk Elitesports fodbold- og ishockeyhold. Sønderjysk Elitesport A/S, i daglig tale SønderjyskE, som blev stiftet i 2004, spiller en stor rolle i det sønderjyske sportsliv, og hos Phønix Tag Sønderjylland A/S anerkender vi vigtigheden af at støtte op om det lokalsamfund, vi befinder os i.

 

Sønderjyske

Persondatapolitik

Persondatapolitik Phønix Tag Sønderjylland A/S