Din lokale tagdækker i Svendborg

Står du og skal have nyt tag, udfører Phønix Tag Svendborg A/S tagpapløsninger til nye bygninger, renoverer eksisterende tage, og foretager små såvel som store reparationer. Phønix Tag Svendborg A/S åbnede i 2013 som en afdeling tilhørende Phønix Tag Fyn A/S, og som en del af en større virksomhed har vi et kendt varemærke i ryggen, samtidig med, at vi drager fordel af at have et indgående kendskab til lokalområdet.

 

Vi følger dit tagprojekt til dørs

Vores tagdæknings- og renoveringsopgaver spænder vidt, lige fra villa- og garagetage til store tage på industribygninger på mange tusind kvadratmeter. Når du overlader din tagdækningsopgave til Phønix Tag Svendborg A/S, kan du have fuld tillid til, at vi udfører løsningen efter alle forskrifter og i høj kvalitet ned til mindste detalje. Vi følger vores projekter tæt fra ide til aflevering, og vi tilbyder kyndig vejledning og rådgivning om dit nye tag.

Med Phønix Tags mere end 100 års erfaring har vi et indgående kendskab til alle former for tagpapløsninger. Vi arbejder desuden kontinuerligt på at udvikle os, så vi også i fremtiden kan være førende inden for tagdækning og tagrenovering af tagpaptag, i og omkring Svendborg. Uanset om du er privat husejer eller entreprenør med ansvaret for et større erhvervsbyggeprojekt, står vi hos Phønix Tag Svendborg A/S klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt.

Kvalitetssikring af dit nye tag

Hos Phønix Tag Svendborg A/S anser vi kvalitetssikring og dokumentation af vores arbejde som grundlæggende principper, som vi arbejder med på daglig basis. Da der stilles høje krav til kvalitetsniveauet på tagdækninger og tagrenoveringer, arbejder vi med en omfattende garantiordning, der giver dig som kunde hos Phønix Tag Svendborg A/S garanti for, at det arbejde vi udfører er af upåklagelig kvalitet. Vi tilbyder eksempelvis 15 års tæthedsgaranti på SBS-tagpap fra Phønix Tag Materialer A/S, som både producerer og sælger tagpap, der ved hjælp af løbende kontrol og optimering, altid lever op til gældende standarder.

Vi følger altid leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde. Det gælder eksempelvis anvisningerne fra Phønix Tag Materialer (PTM), der tager udgangspunkt i det tidligere Tagpapbranchens Oplysningsråds (TOR) anvisninger. Uanset om det drejer sig om tagdækning på nye bygninger eller renovering af eksisterende tage, sikrer vores høje krav til kvalitet af vores arbejde dig et solidt resultat.

Vedligehold af dit tag

Hos Phønix Tag Svendborg A/S tilbyder vi at efterse, rengøre og renovere dit tag med jævne mellemrum. Dit tag skal gerne holde i mange år, og vedligehold og rengøring er vigtigt at prioritere. Indgår du en serviceaftale med Phønix Tag Svendborg A/S, giver du os mulighed for at finde og udbedre eventuelle skader, inden de vokser sig store. Dit tag bliver efterset af en fagmand, og det faglige kvalitetsniveau er derfor i top.

Hos Phønix Tag Svendborg A/S har vi fokus på at levere et tilfredsstillende resultat i forbindelse med alle de tagprojekter, vi arbejder på. Derfor giver vi naturligvis garanti på vores arbejde. Overvejer du, om du skal have nyt tag eller renoveret dit eksisterende, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi står klar til at give dig vejledning og et konkret tilbud, så du kan komme i gang med dit tagprojekt. Kontakt os idag for at høre nærmere.

SPONSORATER

Som en del af Phønix Tag Fyn A/S støtter Phønix Tag Svendborg A/S lokalsporten i vores område. Det gør vi gennem sponsorater til de fynske sportsklubber GOG og Svendborg Rabbits, som gør sig i henholdsvis håndbold og basketball. Den Øst- og Sydfynske håndboldklub GOG, som har base i de tre byer Gudbjerg, Oure og Gudme nær Svendborg, er en af Danmarks absolutte topklubber. Klubben blev stiftet i 1973, og både dame- og herreholdet har vundet adskillige medaljer og mesterskaber. Foruden håndboldsporten støtter vi også den danske basketballsport i form af vores sponsorat til den professionelle basketballklub Svendborg Rabbits, som tidligere har været dansk mester. Fælles for vores sponsorater er det arbejde, de gør for lokalsporten, som kommer til udtryk i fokus på talentudvikling og gode sportslige præstationer. Derudover støtter vi også andre dele af det lokale kulturliv fx som partner i Borgerforeningen Svendborg Kulturhus. Et sted med en bred appel, der har som vision at arrangere en vifte af forskellige kulturoplevelser for hele Sydfyn.

Persondatapolitik

Persondatapoltik Phønix Tag Svendborg A/S

Se vores flyer samt lille film, der fortæller lidt mere om  Phønix Tag Svendborg og Phønix Tag Fyn og hvordan de kan hjælpe med dit tag.

Flyer Phønix Tag Fyn og Phønix Tag Svendborg

Phønix Tag Svendborg - din lokale tagdækker

Film