Din tagdækker i Vejle og omegn

Phønix Tag Vejle A/S er et af Jyllands største tagfirmaer, som tilbyder tagdækning i Vejle og omegn. Vi udfører tagentrepriser til industrien såvel som til private, og vores opgaver omfatter, foruden nye tagdækninger, også mange opgaver med tagrenovering. Står du derfor og skal have nyt tagpaptag, eller måske have renoveret dit eksisterende tag, kan Phønix Tag Vejle A/S tilbyde kyndig vejledning og professionel udførelse. Vi følger projektet tæt fra ide til aflevering, og som kunde hos os, er du sikker på et resultat i høj og holdbar kvalitet.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Højt fagligt niveau
Totalløsninger inkl. solceller og grønt tag
Alle typer af tagdækning
Kvalitetsbevidste og servicemindede

Vi tilbyder:

NYBYGGERI OG TAGRENOVERING

  • Tagdækning og andre opgaver med tagpap
  • Solceller til privat og professionelle
  • Tagmembraner
  • Bromembraner
  • Ståltrapezplader
  • Tagkassetter
  • Tagterrasser
  • Grønne tage
  • Folieløsninger

Desuden tilbyder vi totalløsninger på tagentrepriser, og vi er naturligvis også behjælpelige med ekspertise i udførelsen af tagisolering, ovenlys, grønt tag, inddækninger, og meget mere. For at sikre en ensartet og høj udførelseskvalitet, følger vi standarder og leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde. Det gælder for eksempel anvisninger fra Phønix Tag Materialer, som tager afsæt i det tidligere Tagpapbranchens Oplysningsråd (TOR). Er du interesseret i at se nærmere på Phønix Tag Materialers anvisninger, kan du læse mere her: PTM-anvisninger. Phønix Tag Vejle A/S er desuden tilknyttet Phønix Tag Materialers garantiordning. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en 15 års Tæthedsgaranti på SBS-produkter.

Lagerhal med tagdækning
Villa renovering af tag
Nomineret til EY Entrepreneaur Of The Year
Fotodokumentation

Digital kvalitetssikring

Ligeledes indgår brugen af Autocad og Det Digitale Byggeri som en naturlig del af vores hverdag. Autocad er et computerprogram, som anvendes til 2- og 3-dimensionel tegning og modellering. Computerprogrammer som dette giver os mulighed for at visualisere tagentrepriser, og derved kan vi følge med i en branche, der er præget af en konstant teknologisk udvikling. Det Digitale Byggeri dækker over 10 bygherrekrav, som alle statslige bygherrer skal stille over for de deltagende parter i et byggeri. Igennem Det Digitale Byggeri forpligter vi os til at anvende en række digitale redskaber og metoder, hvis hensigt er at højne effektiviteten og kvaliteten af byggeriet i Danmark.

Sommerhus med solceller

En grøn profil

Hos Phønix Tag Vejle A/S arbejder vi kontinuerligt på at udvikle vores forretning og vores medarbejdere. Derfor har vi et stort ønske om en grøn profil, som overholder energirammer og er miljøbevidst med tanke på CO2-reduktion. Efterspørgslen på energirigtige løsninger er stigende, og det imødekommer vi ved hjælp af vores tætte samarbejde med Phønix Tag Energi A/S, som er leveringsdygtige i tagløsninger med solceller. Phønix Tag Energi A/S projekterer, leverer og monterer komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til både private og erhverv. Udover at være et miljøbevidst tiltag, er solceller også en økonomisk god investering, og hos Phønix Tag Vejle A/S ser vi derfor mange muligheder i solceller.

Solceller og grønt tag

Dit tag er i gode hænder hos os

Udover at være leveringsdygtige i en lang række forskellige former for tagdækning, tilbyder vi også at efterse dit tag med jævne mellemrum. En sådan serviceaftale giver dig mulighed for at få repareret skader på dit tag, inden de vokser sig store. Vi tilbyder desuden rengøring af dit tag, hvilket forlænger den generelle holdbarhed af det. Når det kommer til tagdækning er vi eksperter, og med kvalitet, holdbarhed og god service i fokus, er du og dit tag i trygge hænder hos Phønix Tag Vejle A/S.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe med at løse dine tagdækningsopgaver, eller er du interesseret i en rengøringsaftale, er du meget velkommen til at kontakte os.

Service og vedligeholdelsesaftaler

Sponsorater

Phønix Tag Vejle A/S har et stort ønske om at støtte det lokalsamfund, vi befinder os i, og derfor er vi stolte sponsorer af det lokale cykelløb Grand Prix Horsens Posten. Cykelløbet, som finder sted hver sommer, arrangeres af cykelklubberne Horsens Amatør Cykleklub og Cycling Horsens. Der er både motionistløb og eliteløb, og særligt eliteløbet er populært blandt publikum, da det tiltrækker flere store danske og udenlandske cykelprofiler. Løbet, som giver point til verdensranglisten, skydes i gang i Horsens, hvorefter den knap 200 km lange rute løber rundt i området omkring byen.

Gran Prix Horsens Posten

 

Persondatapolitik

Persondatapolitik Phønix Tag Vejle A/S