DGNB Townhouses i fremtidens forstad

DGNB Teglrækkerne

’Nærheden’ i Hedehusene er en nytænkt forstad, der både har byens tæthed, liv og varierende arkitektur, men også forstadens tryghed og natur. Forstaden Nærheden tænker ind i fremtiden ved at skabe rammer for store og små fællesskaber. 

’Teglrækkerne’ er 26 rummelige rækkehuse i to etager, der kaldes ’townhouses’. De hyggelige townhouses er kendetegnet ved de karakteristiske sammenhængende tage med tagpap i listeinddækning. En klassisk løsning, der med sine enkle linjer er en del af husenes arkitektur.

Teglrækkerne har DGNB-certificeringen Guld. DGNB er et tysk certificeringssystem for bæredygtighed i byggeri. Systemet bruger FN’s definition af bæredygtighed og måler derfor både på sociale, miljømæssige og økonomiske dimensioner af byggeriet. 

Phønix Tag København-Nordsjælland har leveret tagdækningsentreprisen på såvel de 26 townhouses samt boligblokkene på Teglbakken. 
Tagpap fra Phønix Tag Materialer har dokumenteret lang levetid og produktspecifik EPD, der bidrager positivt til DGNB-certificeringen. 

Bygherre: FBSM Entreprise ApS og Sjælsø Management 
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter
 

DGNB Teglrækkerne
DGNB Teglrækkerne
DGNB Teglrækkerne
DGNB Teglrækkerne
DGNB Teglrækkerne
DGNB Teglrækkerne