Poul Munk Bilhus

Poul Munk bilhus

Bilhuset Poul Munk A/S i Silkeborg har fået opført en ny 816 kvadratmeter stor tilbygning i 2 etager, hvor Phønix Tag Århus har udført tagdækning. Tagdækningen er udført med 2 lag tagpap samt dampspærre med kileskåret isolering på betondæk.

På taget har Phønix Tag Energi efterfølgende monteret et solcelleanlæg med 110 solcellepaneler, som årligt er estimeret til at levere mere end 25.000 kWh. Solcellerne er monteret med det patenterede PWP montagesystem. 

Den nye tilbygning indeholder bilhusets karrosseriværksted og klargøringscenter, ligesom det indeholder det flotte showroom for bilhusets franske luksusbrand DS Automobiles. Et eksklusivt bilmærke, Poul Munk forhandler ved siden af de øvrige bilmærker Opel, Citroën og Peugeot.

For at overholde energirammen på den nye bygning havde man hos Poul Munk besluttet at der på den nye bygning skulle installeres et solcelleanlæg på taget, men i stedet for at vælge standardløsningen valgte de at investere i et større anlæg dels for at bidrage til den grønne omstilling og dels fordi de jf. indehaver Jesper Elstrøm har en kraftig formodning om at det vil være en god investering. 

Nybygningen på Poul Munk Biler A/S er endnu et eksempel på at med Phønix Tag tilpasser taget til fremtiden, og med os som leverandør behøver du kun 1 fagmand på taget, da vi kan levere såvel komplet tagdækning inkl. isolering samt vedvarende energi med solceller.