Valby Maskinfabrik - Se video

Tagdækning på Valby Maskinfabrik

Valby Maskinfabrik er en af Københavns nye bydele med ca. 1.200 boliger og 40.000 m2 erhverv, som er opført på FL Schmidts gamle grund.

Phønix Tag København A/S har i perioden 2014 - 2020 udført tagdækningsentreprisen, inklusive grønne tage og solceller på bygningerne. Løsninger som giver såvel energibesparelser, vedvarende energi samt klimatilpasning. De grønne tage på byggeriet er med til at forsinke regnvandet med op til 50% ved kraftige regnskyl og de egner sig rigtig godt til at indgå i kombination med solcelleanlæg for derved at opnå såvel klima- som energimæssige gevinster. Solcellerne er udført med det patenterede PWP montagesystem, der er en klæbeløsning, hvor der ikke sker gennembrydning af tagmembranen.

Se nedenstående video fra WR-Entreprise a/s, som vi har udført projektet for.

Læs mere om bydelen Valby Maskinfabrik.

Sedumtag på Valby

Bygning E: Tagdækning udført i 2015. Ca. 1.000 m2 varmt tag udført med isolering og 2 lag tagpap. Solceller udført af Phønix tag Energi.

Tagpap på Valby Maskinfabrik
Sedumtag og solceller på boligbyggeri

Tagdækning på disse to bygninger udført i 2017. Tagarealet er på hhv. 900 og 240 m2 og udført som varmt tag med isolering, to lag tagpap samt sedum. Solceller fra Phønix Tag Energi.

 

Sedumtag detalje