Tagpaptag

Tagpaptag

Vi løser både det komplette og det komplicerede

Byggeriet er i konstant bevægelse, samtidig med at verden forandrer sig, og nye krav, nye muligheder og nye løsninger hele tiden kommer til. Derfor har Phønix Tag fingeren solidt plantet på byggeriets puls, sål vi uanset opgavernes opfang og kompleksitet kan fådgive vores kunder bedst muligt og levere løsninger i den optimale kvalitet, til den rigtige pris – og til den ønskede tid.

Gennem de senere år har flere af de opgaver, Phønix Tag har løst, af forskellige årsager været særdeles krævende og alt andet end traditionelle. I nogle tilfælde har vores tagcentre tilmed påtaget sig rollen som totalentreprenør på et projekt. I det hele taget understreger projekterne, at den værdi, vores tagcentre tilfører, ofte rækker langt ud over det helt basale i at lukke en bygning med tagpaptag på toppen.

 

Tagpaptage til erhvervskunder

Tagdækning på erhvervsbyggeri er en stor del af vores portefølje og vi løser opgaver på mange forskellige former for erhvervsbyggeri fra industritage fra de mindre til de helt store på mange tusind kvadratmeter til boligbyggeri, skoler, kontorbygninger etc. Og selvfølgelig både inden for nybyg og renoveringer.  

Vi tilbyder tagløsninger til erhvervsbyggeri, hvor der også er fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser. Vedvarende energi leverer vi i samarbejde med Phønix Tag Energi, som sælger solcelleanlæg, der monteres med den patenterede PWP løsning. Grønne tage udfører vi stadig flere af. Udover at det grønne tag er smukt og spiller flot sammen med tagpap så har det også den fordel at det reducerer og forsinker afledningen af regnvand fra tagfladerne og dermed giver mindre belastning af kloaksystemerne. 
 

IBA

 

Læs nedenfor 4 eksempler på hvordan Phønix Tag har løst utraditionelle og komplicerede opgaver inden for tagdækning

Risskov Brynet, Aarhus
Danfoss, Haarup
Naturkraft, Ringkøbing
DSV, Hedehusene

Kontakt dit lokale Phønix Tag selskab og fortæl hvordan vi kan hjælpe med jeres tagprojekt

Professionel tagdækning
Tagdækning

Tagpaptage til private

Selvom vi løser store og ofte komplicerede sager inden for tagpaptage for vores erhvervskunder, så udfører vi også tagdækning på villaer og garager. Her er det ofte vores salgsmontører som udfører opgaven. Når du kontakter en salgsmontør fra din lokale Phønix Tag afdeling, så får du alle fordelene ved at handle ved et stort og velfunderet firma, som har været i markedet i mange år og samtidig ved at du har én lokal kontaktperson som både skræddersyr et tilbud til dig, men ofte også selv udfører tagdækningen og sikrer at opgaven bliver udført fagligt korrekt.

Salgsmontørerne udfører både renovering af ældre tage men foretager også tagdækning på nye tage.
Se eksempler på opgaver for private under Referencer

KONTAKT din lokale salgsmontør hvis du har brug for hjælp til dit tag. 

Komplette Tagløsninger


Som Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre og med mere end 350 professionelle fagfolk på holdet leverer vi tagløsninger i høj kvalitet med lang levetid og med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser. 

  • 15 års produktgaranti på SBS membraner
  • Mulighed for at tilkøbe 15 års Tæthedsgaranti
  • 50 års dokumenteret levetid på tagpappen
  • Tagpappen kan indgå i Svanemærket byggeri og bidrager positivt til DGNB-certificering
  • Miljøvaredeklarerede produkter (EPD)

Hos Phønix Tag går vi op i at kvaliteten er i orden. Derfor er alle vores dygtige tagdækkere enten faguddannede eller oplært specielt hos os. Det betyder at du som kunde er sikker på at arbejde med professionelle håndværkere på dit byggeprojekt. Ligeså prioriterer vi systematisk kvalitetssikring, så du er sikret et professionelt og solidt resultat. 

Desuden tilbyder vi at efterse din tagdækning. Du kan booke en serviceaftale, hvor vi tjekker taget, så eventuelle skader bliver fundet og udbedret inden de vokser sig store og ikke mindst dyre. Med en serviceaftale sørger vi for at din tagdækning holder så længe som muligt..

Hos Phønix Tag anvender vi tagpap fra Phønix Tag Materialer til de mange forskellige typer af tagdækning, som vi tilbyder.
Se alle mulighederne i afsnittet Produkter

klima

Se uddybende information om dokumentation i vores produktguide samt flyeren Fremtidens tag giver ny energi