Phønix Tag – over 100 års erfaring med tagdækning

Professionel tagdækning

I mere end 100 år har Phønix Tag tilpasset de danske tage til tiden. Og til fremtiden. Som Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre skaber vi værdi for både private kunder og erhverv ved at levere tagdækning af høj kvalitet og løsninger med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser.

Vores tagdækkere er fagfolk med stort F – og stolte af deres håndværk. Du får derfor professionel vejledning og et resultat, der matcher dine individuelle ønsker og behov; uanset om du skal bygge nyt eller renovere – og uanset størrelsen på dit tagprojekt. Vi leverer også gerne totalløsninger med fx ståltrapezplader, isolering, ovenlys og brandventilation, ligesom vores tagcentre udover stor ekspertise og erfaring indenfor tagpap også har det omkring grønne tage og solcelleanlæg.

Kontakt dit lokale tagcenter og få kvalitet på toppen

klima

Læs hvordan Phønix Tag kan hjælpe dig hele vejen. Lige fra sparring på de første tanker om nyt tag til beregning, montering og kvalitetssikring af taget  i vores flyer: Fremtidens tag giver ny Energi

Spar energi og penge på at udskifte dit gamle tag

Et gammelt tag kan sagtens blive som nyt. En renovering af det nuværende tag med nyt tagpap kan være billigere, end du tror. Du kan læse mere om vores løsninger her.

Fremtidens tag giver ny energi

Fremtidens tag kan hjælpe dig med at spare på energien, producere ny energi med solceller og være en hjælp i et vildere klima. 

Se videoen, som viser, hvordan vi arbejder med Energibesparelser, Vedvarende Energi og Klimatilpasning. 
 

Klimatilpasning

Vejret har ændret sig en del igennem de seneste år. De mere ekstreme vejforhold, som lange tørkeperioder og pludselige skybrud, gør at vi bliver nødt til at til at tage hensyn til det voldsomme vejr, samt større mængder regn også indenfor tagdækning.

Grønne tage er en af de løsninger til klimatilpasning inden for tagdækning. Med denne løsning kan din bygning være med til at hjælpe med at gøre en forskel. Grønne tage forsinker dræningen af taget, hvilket er med til at aflaste kloaksystemerne som er under stort pres ved kraftige skybrud.

Ikke nok med at denne løsning hjælper hele vores infrastruktur med vandhåndtering, men systemet har også nogle andre gode egenskaber som isolering, støjdæmpning og CO2 -reducerende effekt.
 

Vedvarende energi

Vi hjælper vores kunder med vedvarende energi løsninger. Vi udfører opgaven i samarbejde med Phønix Tag Energi, som sælger solcelleløsninger, der monteres med den patenterede PWP løsning.

Energibesparelser

Skal du have nyt tag eller overvejer du at renovere dit tag, så er der noget at hente i forhold til energibesparelser.

Ekstra isolering har naturligvis betydning for at kunne reducere omkostningerne til opvarmning, men herudover også at forbedre faldforholdene på et ældre tag, og dermed sikre en længere levetid. Uanset hvad dit behov er, står vores tagdækkere klar til at hjælpe dig med at finde den rigtig løsning.
 

Tagpap listedækning
Tagpap fladt tag

Garanti og service i toppen

Phønix Tag Materialer har 15 års garanti på vores SBS-membraner. Opnå yderligere tryghed ved at tilkøbe en 15 års Tæthedsgaranti, som omfatter arbejdsudførelsen og tagdækningen.

Som en del af vores service, tilbyder vi at efterse din tagdækning. Du kan booke en serviceaftale, hvor vi tjekker taget, og finder eventuelle skader inden de vokser sig store og dyre. Med en serviceaftale sørger vi for at din tagdækning holder så længe som muligt.

Tag en kig på vores tidligere udførte opgaver og få inspiration til dit næste tagprojekt.

Gode grunde til at vælge Phønix Tag

Ved at vælge Phønix Tag til dit næste projekt, får du professionelle håndværkere med masser af erfaring, som kan levere hele pakken indenfor tagdækning. Med Phønix Tag kan du få, vejledning, korrekt faglig udført arbejde indenfor tagdækning, og et færdig resultat efter dine behov og ønsker.

Kontakt dit lokale tagcenter

Uanset om du skal bygge nyt eller renovere et ældre tag, er du altid velkommen til at tage kontakt til os for professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt

tagdækker