Din lokale tagdækker i Århus

Phønix Tag Århus A/S er en selvstændig virksomhed med rod i det lokalområde, vi arbejder i. Vi er én af i alt 10 selvstændige tagcentre. Det giver os fordele som værende en del af en større virksomhed, og samtidig kan vi som lokal virksomhed tilbyde nærvær, effektivitet og god service.

Hos Phønix Tag Århus A/S tilbyder vi råd og vejledning, når du skal have nyt tag. Vi udfører både tagpapløsninger til nye bygninger, komplette tagrenoveringer, og foretager store og små reparationer. Vi følger projekterne tæt fra idé til aflevering, og vi giver naturligvis garanti på vores arbejde.

 
Totalløsninger inkl. solceller og grønt tag
Én fagmand til hele taget
Højt fagligt niveau
Veldokumenterede referencer

Phønix Tag Århus A/S arbejder konstant på at udvikle vores forretning. Vi har et ønske om, at vi også i fremtiden kan være førende indenfor rådgivning og projektering af energirigtige løsninger til private, erhvervslivet, og det offentlige. Til baggrund for dette ligger et ønske om en grøn profil og en stigende efterspørgsel på energirigtige løsninger. Dette indebærer overholdelse af energirammer og en generel miljøbevidsthed med tanke på CO2-reduktion.

Hos os arbejder vi systematisk med kvalitetssikring og anvender det anerkendte system Ikontrol.

Dygtige og trofaste medarbejdere

Vi er glade og stolte over at beskæftige trofaste og dygtige medarbejdere hos Phønix Tag Århus A/S, som tæller seks funktionærer og flere end 30 tagdækkere, hvoraf flere har været hos os i mange år. Alle vores tagdækkere er enten faguddannede eller oplært hos os, og vores kunder er derfor sikre på at kunne arbejde med professionelle håndværkere, der besidder alle de kompetencer, der skal til for at sikre et solidt og professionelt resultat. Vores medarbejdere udvikler løbende deres kompetencer, således at Phønix Tag Århus A/S forbliver en seriøs samarbejdspartner for vores kunder. Det er for os en selvfølge i en branche, hvor den teknologiske udvikling går særdeles hurtigt.

Hos Phønix Tag Århus A/S samarbejder vi med en bred vifte af kunder, idet vi i kraft af vores mange kompetencer fungerer som samarbejdspartner for både erhvervsvirksomheder, kommuner, institutioner, boligselskaber og private. Eftersom arbejdet med tagpap i dag er meget specialiseret, benytter en del håndværksvirksomheder os som faste tagdækkere. Derfor har vi salgsmontører, der har et tæt og dagligt samarbejde med vores kunder i hele Østjylland.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for dit tag

Vi tilbyder:

NYBYGGERI

 • Tagdækning med eller uden listedækning
 • Solceller til privat og professionelle
 • Ståltage
 • Ovenlys
 • Brandventilation
 • Grønne tage og tagterrasser
 • Parkeringsdæk og broer
 • Service og vedligeholdelsesaftaler

TAGRENOVERING

 • Eksisterende tagpaptage
 • Fibercementtage
 • Efterisolering
Tagpap med solceller
Sedumtag
Sportshal med listedækning
Solceller på tagpap
Solceller og grønt tag

Solceller og grønne tage

Derfor samarbejder Phønix Tag Århus A/S tæt med Phønix Tag Energi A/S, der projekterer, leverer og monterer komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til private og erhverv. Vi ser mange fordele ved solceller, som udover at fungere med stor omtanke for miljøet, også er en god investering økonomisk set i forhold til forbrug af elektricitet. Vi kan tilmed tilbyde vores kunder solceller på grønt tag, hvilket er en rigtig god kombination. Et grønt tag kan, foruden at nedbringe CO2-udledningen, reducere nedløbet fra tagflader med 50 %, hvilket giver en mindre belastning på de omkringliggende afløbssystemer. Hvad end det drejer sig om installation af solcelleanlæg, grøn tagdækning, eller noget helt tredje, arbejder vi hos Phønix Tag Århus A/S med holdbare og samvittighedsfulde løsninger.

Se videoen, som viser hvordan Phønix Tag kan levere 3 vigtige elementer til fremtidens dag

Vi passer på taget

Phønix Tag Århus A/S tilbyder at efterse tage med aftalte mellemrum og til en fast pris. Med sådan en serviceaftale finder vi eventuelle skader og udbedrer dem, inden de vokser sig store. Desuden tilbyder vi rengøring af tage.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan løse dine tagdækningsopgaver.

Service og vedligeholdelsesaftale

SPONSORATER:

Phønix Tag Århus A/S har bidraget med et anderledes sponsorat til Århus Håndbold. Vi har nemlig sponsoreret en slagsang med tilhørende video, som passende hedder ”Vores Hold”. Sangen er skrevet af bandet Carporters, hvor direktør i Phønix Tag Århus A/S, Kim Slavensky, er bassist. Århus Håndbold tog imod slagsangen med stor begejstring, og de spår den stor succes. Derudover er Phønix Tag Århus også Eksklusiv Partner for Århus Håndbold.

Aarhus Håndbold

 

Persondatapolitik

Persondatapolitik Phønix Tag Århus