Gartnerbyen

Gartnerbyen

Phønix Tag Fyn har udført tagdækning og lagt sedumtag på Gartnerbyens byggefelt 1.7 – Seniorfællesskab. Byggeriet er en del af det store projekt ”Gartnerbyen”, den nye bydel, der opføres på den gamle ”GASA-grund.

Bydelen kommer til at indeholde mange forskellige bygningstyper og funktioner og med et varieret udtryk. Når den står færdig, er det planen at der i alt vil være 1.300 boliger, butikker og et sundhedscenter.
Seniorfællesskabet (byggefelt 1.7) består af 2 bygninger tilsammen 126 boliger. Bygningerne er placeret så de får et stort fælles grønt gårdrum mellem bygningerne, hvor der bl.a. bliver placeret en petanquebane og ikke mindst et fælleshus, hvor de fremtidige beboere vil kunne benytte sig af en række forskellige aktiviteter.

Taget på den ene af de to bygninger består udover det flotte sedumtag samt solceller også af en tagterrasse samt orangeri, hvilket giver mulighed for at anvende tagterrassen hele året. Bofællesskabets anden bygning består af en traditionel tagdækning med tagpap.  

Bygherre: PFA
Totalentreprenør: H. Skjøde Knudsen 
 

Gartnerbyen
Gartnerbyen
Gartnerbyen
Gartnerbyen
Gartnerbyen
Gartnerbyen