Opgradering af rækkehus med nyt tag

Tagrenovering af villa

Jonas opgraderede sit rækkehus med et nyt tag:
”Jeg har været tryg hele vejen igennem”

Forsikringsselskabet ville ikke dække Jonas Ahlstrøms hus med det gamle tag, og han var usikker på, om det kunne blive utæt. Men Phønix Tag Vejle lagde hurtigt, grundigt og med stor troværdighed et nyt lag tagpap på rækkehuset i Kolding

”Det var ekstremt nemt, for ham, jeg ringede til, var den samme, der kom herned. Det var ham, der gav tilbuddet, og det var ham, der kontaktede mig, da det skulle i gang. Det var også ham, der fulgte op bagefter. Det er altafgørende for troværdigheden.”

Jonas Ahlstrøm sidder under sit nye tag i Kolding og har kun pæne ting at sige om Bo fra Phønix Tag Vejle. Bo og to tagdækkere havde i sommeren 2021 deres gang ovenpå rækkehuset, der trængte til et nyt tag, fordi det originale var fra husets opførelse tilbage i 1982, og fordi hans forsikringsselskab var nervøse ved at dække huset. Han valgte derfor den holdbare og smukke løsning med tagpap fra Phønix Tag:

”Phønix Tag Vejle gav mig en rigtig god pris, og jeg spurgte: ’Hvornår kan I lave det?’ Og så gik der kun kort tid, før de ringede og sagde: ‘Vi kan starte i morgen!’”
 

Glatdækning med tagpap: Den oplagte løsning til alle hustyper

Løsningen på Jonas Ahlstrøms hus blev en glatdækning med tagpap, der komplimenterer bygningens enkle arkitektur, hvor det flade tag gerne skal holde en lav profil. 

Han er glad for, at han har tagpap på rækkehuset og anbefaler materialet til dem, der gerne vil have en nem proces for dækningen af taget - sammen med et pænt resultat. 

”I et tidligere hus fik jeg lagt tegltag. Og det var en langt større operation med presenninger hen over, hvor det blæste, og de måtte ud om aftenen og binde dem fast. Med frygten for, at det kunne regne ind undervejs. Der er tagpap altså meget, meget nemmere. Her hejste Phønix Tag bare pappet ned på taget med en kran, og så kunne de komme i gang. Simpelthen så nemt,” siger Jonas Ahlstrøm.

Udover glatdækning udfører Phønix Tag også den populære og æstetisk indbydende løsning med listedækning og endda grønne tage, der er både smukke og miljørigtige.
 

Tagrenovering af villa
Tagrenovering af villa

Taget før renovering

Tagrenovering af villa
Tagrenovering af villa

Troværdighed og grundighed i højsædet


Jonas Ahlstrøm gentager det samme ord igen og igen, når han bliver spurgt til, hvad der er vigtigst for ham som bygherre: troværdighed. Han har haft Phønix Tag til at lægge tag på to forskellige huse og fremhæver pålidelighed, når man spørger ham hvorfor:

”Jeg tror, vi alle sammen har en grundlæggende angst, når vi skal have noget ordnet eller bygget. Ligesom når vi kører vores bil på værksted: Var det nu også nødvendigt at skifte den kobling? Var det nødvendigt at skifte vinduesvisker? Bliver det ordnet til tiden? Man har altid en tvivl. Men det havde jeg slet ikke med Phønix Tag. Der var ingen slinger i valsen,” siger Jonas Ahlstrøm.

Går du også efter pålidelighed? Få et tilbud på dit nye tag her
 

 

Hurtigt og pænt resultat – og uden rod


Kontakten med Phønix Tags tagdækkere gik smertefrit, og selvom arbejdet blev udført i 35 graders junivarme, kom de hurtigt i mål med et tag, som Jonas Ahlstrøm i dag er meget glad for:

”For det første var de ekstremt hurtige til at komme og lave tingene. Og endnu vigtigere: De kom på det tidspunkt, de havde lovet. Jeg har intet at sætte en finger på. Når man står med sådan et hus, er det bare vigtigt, at man er tryg. Og jeg har været tryg hele vejen igennem”

Midt i processen skulle der med kort varsel skiftes loftsvinduer på huset. Med et opkald til Phønix Tag Vejle var det ordnet to dage efter. Jonas Ahlstrøms kammerat mindede ham bagefter om, at de gamle vinduer formentlig lå og flød i baghaven, og at han skulle huske selv at skaffe dem af vejen:

”Men alt var væk, der var ingenting. Intet affald, ingen gamle vinduer eller gamle stykker træ i et hjørne. Jeg kunne slet ikke se, de havde været her.”

Generelt er Jonas Ahlstrøm imponeret over, hvor ryddeligt Phønix Tag efterlod hans ejendom:

”De var en del af huset i tre dage, og alt var ryddet. Ikke engang en hætte fra en fugepistol var at finde nogen steder.”
 

Tagrenovering af villa
Tagrenovering af villa
Tagrenovering villa

Overvejer du et nyt tag? Så kontakt os i dag


Jonas Ahlstrøm bor i et ud af i alt seks ens rækkehuse i kvarteret i Kolding. Og når man ser billederne, er det ret tydeligt, at hans tag står skarpest. Noget, der også er blevet bemærket af naboerne:

Jeg går og venter på, at en af dem kommer og spørger: ’Hvem var det, du havde til at lægge dit tag, for vi vil gerne have vores eget skiftet?” Og der er jeg ikke i tvivl om, at jeg ville sende dem mod Phønix Tag.”

Kontakt din lokale Phønix Tag afdeling 
Sammen finder vi en løsning til dit tag.