Rambøll domicil i Esbjerg

Rambøll domicil Esbjerg

Rambølls domicil i Esbjerg er med sit unikke udseende et af de mest markante byggerier i byen på en meget fremtrædende beliggenhed lige ved indre by. Domicilet samler medarbejdere fra 6 forretningsenheder i Rambøll i samme byggeri. Udover at domicilet er et moderne og æstetisk flot byggeri som er udført i energiklasse 2020, er det også blevet DGNB guld-certificeret. Det betyder, at der evalueres ud fra række af parametre inden for bæredygtighed, sociokulturel og funktionel kvalitet, miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet og suppleret med vurdering af teknisk og proceskvalitet.

Tagpappen fra Phønix Tag Materialer er grundigt dokumenteret i forhold til, hvordan produkterne har indflydelse på de enkelte DBNB kriterier, dvs. produktets bidrag til et mere bæredygtigt byggeri. Denne dokumentation gør det således lettere for rådgiverne at arbejde med i forhold til en DGNB-certificering. Læs mere om tagpap og DGNB.

Rambøll har udviklet deres Esbjerg domicil i samarbejde med totalentreprenøren CASA A/S, bygherre på projektet er PFA Ejendomme. 

Den markante byggeri er i alt på ca. 11.000 m2 og opdelt i tre vinger , som er forbundet med åbne atriummiljøer og gangbroer. Bygningen er 7 etager høj og indeholder også en tagterrasse, som har udsigt over Esbjerg by. Tagdækningen på den DGNB'certificerede bygning udført af Phønix Tag Nordjylland A/S, og omfatter ca. 1.800 m2 tag med mineraluld, dampspærre samt 2 lag tagpap samt montering af faldsikring. Derudover udførte de også tagdækning på tagterrassen.

Arkitektteam: Pluskontoret Arkitekter A/S og Transform Arkitekter ApS

Rambøll domicil esbjerg
Rambøll domicil Esbjerg
Rambøll domicil Esbjerg
Rambøll domicil Esbjerg