Smuk ny villa med grønt tag

Grønt tag på ny villa

På denne smukke og moderne villa har Phønix Tag Sønderjylland udført tagdækning samt monteret et sedumtag, som også kaldes et grønt tag. Det grønne tag supplerer flot den arkitektonisk smukke villa med den fantastiske beliggenhed lige i vandkanten. Tagdækningen består af 2 lag tagmembran fra Phønix Tag Materialer. Ovenpå tagdækningen er det grønne tag monteret med en bakkeløsning.

Det grønne tag har mange fordele, fx optager det regnvandet og forsinker nedløbet med op til 80%, hvilket er med til at forhindre overbelastede kloakker. Derudover isolerer det effektivt mod både kulde og varme og bidrager derfor til et mere behageligt indeklima. Farverne på sedumtaget varierer med årstiderne men fremstår altid levende og smukt uanset årstiden. Sedumplanterne beskytter ydermere også tagbelægningen mod UV strålerne fra solen og bidrager dermed til at forlænge tagets levetid.

Huset har udover at vælge et grønt tag også valgt yderligere klimavenlige tiltag ved at få monteret et solcelleanlæg på taget. Solcellerne er monteret af Phønix Tag Energi, som har anvendt den patenterede PWP+ løsning til montering af solceller netop på grønne tage. PWP løsningen sikrer at man ikke behøver at gennembryde tagmembranen for at montere solcelleanlægget. 

Arkitekt: Oesten Ingeniør & Arkitekter ApS

Grønt tag på ny villa
Grønt tag på ny villa
Grønt tag og solceller på villa
Ny villa med grønt tag