Om Phønix Tag Holbæk

Phønix Tag Holbæk-Næstved A/S er en selvstændig tagdækkervirksomhed med rod i lokalområderne på Sjælland, Møn og Lolland-Falster samt Bornholm. Vores salgsmontører har det nødvendige lokalkendskab og vores lokaliteter i hhv. Holbæk og Næstved gør, at vi er bredt repræsenteret.

 

Vores tagdækkere er alle faglærte på EUC, og vi sørger for at vores ansatte er fagligt funderede inden for tagdækningsbranchen. Vi udfører alle former for tagpapløsninger og grønne tage, og det gør sig gældende inden for både nybyg, renovering, energioptimering og fugtisolering. Vores spændeflade er fra de helt små ad hoc opgaver til de store industribygningstage.

Vi kan tilbyde alle former for tagdækning og tagrenovering af tagpaptag med tagpap og folie. Isoleringsopgaver på både hældnings- og flade tage, og vi tager gerne en rådgiver med på sidelinjen, hvis en kunde ønsker efterisolering og energioptimering af deres ejendom. Det gør sig gældende både på private ejendomme og hos store industrivirksomheder.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Bromembran

Speciale i fugtisoleringsløsninger

I Phønix Tag Holbæk-Næstved har vi desuden specialiseret os i fugtisoleringsløsninger på broer, p-dæk og grønne tage. Vi har faste samarbejdspartnere som sikrer en god kvalitet og kontinuitet under arbejdets udførelse, og vores tagdækkere er uddannet i arbejde med SBS membraner for både Vejdirektoratet og Banedanmark. Vi tilbyder endvidere klargøring og epoxybehandling af betondæk samt en bred variation af løsninger i grønne tage.

I Phønix Tag Holbæk-Næstved er vi klar til at sidde med undervejs i forløbet for at sikre kunden den bedste løsning. Vi påtager os også gerne rollen som hovedentreprenør hvis der er tale om mindre, mellemstore eller større tagpapopgaver. Vi har en række faste samarbejdspartnere inden for de fleste faggrupper, hvilket sikrer en ensartet kvalitet uanset om der er tale om total tagdækning eller tagrenovering.

Uddannelse er en investering

Phønix Tag Holbæk-Næstved investerer i uddannelse og vores tagdækkere er alle faglærte i Danmark, hvilket sikrer at de har kendskab til de krav og regler, som der er til faget. Vi sørger løbende for at tagdækkerne opkvalificeres inden for relevante emner i branchen. Det samme gælder vores mellemledere, som modtager undervisning og opkvalificering i takt med at der sker en udvikling i tagdækningsbranchen, men også i byggebranchen i øvrigt. Vores mellemledere er samtidigt uddannet i arbejdsmiljø og sikkerhed i øvrigt, hvilket sikrer et godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

Phønix Tag Holbæk-Næstved anvender i størst mulig udstrækning danske leverandører, som sikkerhed for at materialerne anvendt på tagene er godkendte efter dansk praksis.

 

Vi går op i kvaliteten

For at sikre den højst mulige kvalitet, følger vi standarder og leverandøranvisninger for tagdæknings arbejde. Det drejer sig for eksempel om anvisninger fra Phønix Tag Materialer, PTM, som tager afsæt i anvisninger fra det tidligere Tagpapbranchens Oplysningsråd (TOR). Du har mulighed for at læse mere om PTM-anvisningerne her. Hos Phønix Tag Holbæk-Næstved A/S er vi desuden tilknyttet Phønix Tag Materialers garantiordning. Det indebærer, at vi kan tilbyde 15 års tæthedsgaranti på SBS-produkter. Du kan læse mere om tæthedsgarantien, som omfatter arbejdsudførelsen og tagdækningen, her.

Boligbyggeri med listedækning
Service og vedligeholdelsesaftale

Vi sørger også for vedligeholdelsen af dit tag

Et tag skal holde i mange år, og tegner du en serviceaftale med os, kan du fremtidssikre dit tag. En serviceaftale med Phønix Tag Holbæk-Næstved A/S indebærer, at en af vores fagmænd hvert år efterser dit tag. Det sikrer, at vi kan finde og udbedre eventuelle skader, inden de vokser sig store og dyre. Vejr og vind slider på taget, og især algevækst har en skadelig effekt. Derfor indebærer vores serviceaftale både tilsyn og rengøring af dit tag. Således står vi for alt vedligeholdelse af dit tag, som sikrer det en lang levetid.

-    Faste forebyggende eftersyn, inklusive rengøring 1-2 gange årligt
-    Taganalyse med handlingsplan og budget
-    Eftersyn med tilstandsrapport
Vi tegner serviceaftaler på villaer såvel som store industritage, og vi foretager også gerne enkeltstående tjek, for eksempel i forbindelse med en tilstandsrapport eller en taganalyse.

For os er tillid, service og fastpris nøgleord, og vi giver naturligvis garanti på vores arbejde. Går du og overvejer, om du skal have nyt tag, kan du omkostningsfrit kontakte os for at høre nærmere. Vi står klar til at tilbyde dig råd, vejledning og et konkret tilbud, så du kan komme i mål med dit tagprojekt. Kontakt os gerne i dag for at høre mere.